8. august 2018
Steroider Køb,Anavar Resultater,Testosterone BoosterOne2Go4 - Logo

NBA-stjerne Køb Testosteron Kur,Steroider Danmark,Testosteron Gel Køb begejstret for Mesterolone Studies,Væksthormon Virkning,Steroider Bivirkninger at bygge Pee Dee Vipers

Syv figurer lønninger med Philadelphia 76ers og Toronto Raptors havde erstattet en hånd til mund barndom.

Store huse havde erstattet en 1/2-værelses hytte, hvor Wright kæmpede for plads og overlevelse sammen med sin mor, en tante, sin bedstemor, en bror og en fætter.

Superstar venner fra alle de store professionelle sports ligaer havde erstattet børn fra sin klasse skole dage, der ville retfærdige ham om hans store ramme og akavet.

Og en slank Mercedes Benz med muskel under emhætten havde erstattet offentlig transport.

På toppen af ​​verden. Det var hvor Wright var. Og så blev han kastet en kurve. Bogstaveligt talt.

Kører sent for et Boys and Girls Club udseende i Macon i juli 1997, kørte Wright Benz i en bøjning i vejen som en 24-årig NBA-stud og kom ud på den anden side, som en har været.

Omkring 70 i en 40 mph zone rullede Wright og to passagerer Benz flere gange, før de kom til et uhyggeligt stille stop næsten et fodboldbane ud for motorvejen. De to passagerer flygtede relativt uskadte. Wright var dog et manglet rod.

Der var glasskår i hans ansigt. Brokede ribben. En brudt skulder og kraveben. Og en venstre arm knust så meget, at det pegede i alle retninger.

En række operationer, metalplader og skruer og måneder i kaster satte Wright sammen igen. Men billedligt set var NBA-spilleren død på scenen.

'Krasjet dræbte mig på et højt niveau,' sagde Wright og rørte ved forfærdelige ar på hans venstre arm. 'Du tager i bund og grund min hele venstre side og evnen til at spille med magten som jeg havde spillet, og jeg var en skygge af den spiller, jeg engang var.'

Spilleren Wright var engang? En McDonald's All American på Southwest High School i Macon. En hall of famer på Clemson hvor han gennemsnitlig en dobbelt dobbelt i point og rebounds. En ACC Legend. Den sjette samlede valg af 1994 NBA-udkast af Sixers. En NBA alle rookie valg.

Men efter sammenbruddet spillede Wright kun syv flere spil til Raptors. Og hans NBA karriere sluttede på blot tre plus år.

'Vågner op om natten på det tidspunkt og forstår, at' jeg 'vil aldrig være den samme,' var hård ', siger Wright.' Det er når du siger, 'Jeg har fået nogle sjæle, der søger at gøre.' '

Wright resurfaced i Europa hvor han spillede et par år før han kom ind i coaching og front Anavar Resultater office arbejde.

'Jeg ønskede at fortsætte med at spille efter denne ulykke, der bragte meget smerte for mig, så Europa var en slags ting at gøre,' sagde Wright, nu direktør for basketball-operationer til de fløjende Pee Dee Vipers. 'Pengene var gode, og jeg fik chancen for at fortsætte med at spille på et godt niveau. Ikke NBA-niveau, men et godt niveau.'

De fleste af Wrights lege- og coaching-dage blev brugt i Amsterdam, hvor han opsugede jordens kultur og kendskabet til longtime-trænere Don Beck og Randy Wiel.

Mens i Europa tilføjede Wright og hans kone, Brandi, to drenge Nicholas, nu 7, og Thijs, nu 4 til deres familie. De har også en datter, Justice, en 6 fod 4 high school senior, der for nylig underskrev at spille basketball hos Clemson, og en 13 årig søn, Sharone Jr., der spiller point guard på AAU kredsløbet. Wright har også en 23 år gammel datter, London, fra et tidligere forhold.

'Somme tider tæller du ikke dine velsignelser om, hvor du har været og hvor du går', sagde Wright. 'Da jeg kom til Europa, forsøgte jeg virkelig at finde vej igen. Og hvilken bedre måde at gøre det end at være i den del af Europa?

'Amsterdam er meget tæt på Tyskland og mange krigsrivne byer med stor historie. Den del af Europa er meget smuk og kulturelt var det godt at være der.'

Efter at holdet, som Wright ledede i Europa, foldede, vendte han og hans familie tilbage til staterne i 2010 og bosatte sig i Brandi's hjemby Los Angeles.

Derfra har Wright og longtime-ven, Kevin Summers, en Charlotte-forretningsmand og en Orangeburg-indfødt fulgt gennem en drøm for at køre et pro team. på lørdag i Firenze Civic Center.

'Jeg havde en chance for at være assistent GM i NBA i år og sidste år, men jeg vidste, at Kevin skulle bringe dette hold her, så jeg sagde:' OK, jeg skal til Firenze og få lidt mere krydderier og bringe noget godt til Pee Dee-området, 'sagde Wright.' Vi har faktisk snakket om at gøre dette i mere end 10 år. Vi ønskede at sørge for, Steroider Køb at tiden var rigtig, og byen havde ret, og jeg tror vi har fået begge disse ting rigtigt. '

Wright mener, at Vipers har en roster, der kan konkurrere om et mesterskab i deres første sæson. Men mere end det, han ønsker at vinde over mennesker i Firenze Testosterone Booster og Pee Dee.

'Tilbage til mine dage i Clemson, South Carolina har altid været et sted, jeg virkelig elsker. Folk her er gode,' sagde Wright. 'Denne ting vil være en skuffelse, hvis vi ikke kommer til samfundet. Gevinster kommer, og tab vil komme. Vi vinder spil og vi konkurrerer om mesterskaber. Jeg er meget sikker på det. Men hvis vi kan nå ud til folk og gøre en forskel i samfundet, så er det, der skal gøre mig rigtig smil.

'Jeg vil have Vipers at have et varigt indtryk på Firenze og Pee Dee regionen.'

Wright vil være 41 den 30. januar. På et tidspunkt siger han, at han vil tage et NBA-team op på et tilbud om et front office job. Men han vil først sørge for, at Vipers er veletablerede.

'Jeg vil gerne få denne ting til et bestemt punkt, hvor jeg kan sige til nogen:' Hej, her er min baby lige her. Du tager den, tager det godt og klarer det godt, 'sagde Wright. mit hjerte er i Pee Dee lige nu. Og jeg vil altid være involveret i dette hold på grund af venskabet, broderskabet, jeg har med Kevin. '

One2Go4 - Højgårdstoften 272 - 2630 Taastrup - Tel.: 22 91 22 14 - Email: Kontakt@one2go4.dk